Met Rijnaarde Liquid Barging gaat Rijnaarde een nieuwe koers varen in het vervoer van vloeibare producten. Dit wordt een reis van precisie, efficiëntie en innovatie!

Middle section

Nieuwe start

Rijnaarde directeur Jelle Mathon: “Rijnaarde Liquid Barging markeert voor ons een nieuwe start in het vervoer van vloeibare producten. De afgelopen periode hebben we met de Tankvaart BV een start gemaakt met het vervoer van vloeibare producten. Dat was een leerzaam samenwerkingsverband. We hebben er voor gekozen om door te gaan met het vervoer van vloeibare producten, maar dan met het DNA van een 100% Rijnaarde organisatie! We hebben daarom afscheid genomen van de Tankvaart BV en maken een frisse start met Rijnaarde Liquid Barging.”

Positieve impact

Met deze nieuwe koers wil Rijnaarde in alle opzichten een positieve impact maken. Jelle: “Met Rijnaarde Liquid Barging willen we vanuit een groene, positieve invalshoek het vervoer van vloeibare producten gaan verzorgen op weg naar een duurzame toekomst. En bij een nieuwe koers horen ook nieuwe schepen. De komende tijd investeren we in het aantrekken van partnerships en schepen die eenzelfde ambitie hebben waarbij nieuwe technologieën en milieubewust handelen hoog in het vaandel staan. Zo willen wij onze verantwoordelijkheid nemen; ons steentje bijdragen aan de verduurzaming van de hele logistieke keten. En dat begint uiteraard bij jezelf.”

Met veel energie aan de slag

We gaan hard werken om de naam die we de afgelopen jaren in de droge lading hebben opgebouwd, ook in de vloeibare lading waar te maken. Jelle: “Het doel is om een gevarieerde vloot op te bouwen die onze klanten meerdere opties biedt om samen te werken met Rijnaarde. We gaan daarbij met veel energie aan de slag om  óók voor vloeibare producten te worden gezien als de efficiënte, verstandige en bovenal betrouwbare partner.”